Rørosrein As ble etablert i 2011 og drives av de to Sør-Samiske familiene Tørresdal og Haugom/Nordfjell. Vi foredler reinsdyrkjøtt fra egen flokk og høgfjellsområdene rundt Jotunheimen, og leverer reinsdyrkjøtt av beste kvalitet. Vi har mottatt flere utmerkelser, vunnet matkonkurranser og har spesialitetsmerke på fire av våre produkter. 

Vi holder til i gangavstand fra Røros sentrum, hvor vi har eget nedskjæringsanlegg og Gårdsutsalg. I den 8 kantede Koia vår, inspirert av reinens 8 årstider, tilbyr vi matservering gjennom hele året, og aktivitet med rein i vintermånedene januar - mars.

Vi forvalter reinsdyrkjøttets unike egenskaper, jobber for å fremme reinsdriftsnæringa som en kulturskatt, sammen med formidling av Sør Samisk kultur og tradisjon, det samiske arvesølvet. 

 

Vår visjon er å levere landets beste reinsdyrkjøtt!